To... σόου του Λέβινγκστον κόντρα στους Γάλλους

Με αφορμή το ματς του ΠΑΟΚ με την Λιμόζ, θυμόμαστε τα δύο παιχνίδια του "Δικεφάλου" με την Ορτέζ το 1993 στα οποία ο Κλιφ Λέβινγκστον είχε κάνει τρομερά καρφώματα. Δείτε videos και απολαύστε τα!
Πηγή: sport24.gr
To... σόου του Λέβινγκστον κόντρα στους Γάλλους

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λιμόζ την Τετάρτη (7/1) και με αφορμή αυτό το ματς, ας θυμηθούμε δύο "μάχες" του "Δικεφάλου" με μια άλλη γαλλική ομάδα. Την σεζόν 1992-93 οι "ασπρόμαυροι" είχαν αντιμετωπίσει για το τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών την Ορτέζ και ο Κλιφ Λέβινγκστον είχε προσφέρει το δικό του... σόου. Ο Αμερικανός έκανε εκπληκτικά καρφώματα στο εκτός έδρας και στο εντός έδρας ματς με τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Στο "διπλό" του ΠΑΟΚ με 86-103, είχε καρφώσει μπροστά στα... μούτρα του "γίγαντα", Γκέοργκε Μουρεσάν (μάλιστα είχε κάνει και ένα πολύ ωραίο κάρφωμα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο υπάρχει κι αυτό σε video που μπορείτε να δείτε) ενώ στην νίκη στο Παλέ με σκορ 81-65, είχε "προσφέρει" άλλο ένα φοβερό κάρφωμα (σ.σ. για την ιστορία ο ΠΑΟΚ με τις νίκες απέναντι στην Ορτέζ, πήρε το εισιτήριο για το final four της Αθήνας). Απολαύστε τα καρφώματα στα παρακάτω videos.

Διαβάστε ακόμη...