Έμειναν οι λεπτομέρειες…

Οι τελευταίες πληροφορίες για την συνεργασία ΠΑΟΚ-Νομπόα είναι θετικές. Ναι μεν αυτό ήταν το κλίμα από χθες, κάτι που επιβεβαίωνε η παρουσία του μάνατζερ στην Θεσσαλονίκη, αλλά και οι σημερινές ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές!
Πηγή: paok24.com
Έμειναν οι λεπτομέρειες…

Οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του παίκτη τα έχουν βρει προφορικά στις βασικές αρχές της συμφωνίας για συμβόλαιο 2,5 ετών και τις τελευταίες ώρες συζητούνται οι λεπτομέρειες της συνεργασίας που αποτυπώνονται και στα συμβόλαια. Όλοι θυμούνται βέβαια ότι αυτές οι λεπτομέρειες τράβηξαν σε διάρκεια αρκετές διαπραγματεύσεις και το περασμένο καλοκαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενεργό ρόλο πλέον έχουν και οι δικηγόροι, μια και οι διασφαλίσεις που απαιτούνται είναι αρκετές.

Με βάση όλα τα παραπάνω το πιο πιθανό είναι ότι η συμφωνία θα ανακοινωθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζήσης Βρύζας παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό να μην ταξιδέψει καθόλου στην Κέρκυρα, αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αφού τότε θα περιμένει τον Νομπόα (αύριο στην Θεσσαλονίκη) έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις!

Αυτό που αξίζει να επαναλάβουμε είναι ότι όλες οι συζητήσεις κυλάνε ομαλά και πάνε προς οριστική συμφωνία, η οποία ετησίως θα στοιχίσει στον ΠΑΟΚ παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, αν δεν "πέσουν" οι υπογραφές για να ανακοινωθεί η συμφωνία, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο....

Διαβάστε ακόμη...