Ρέστα για Ροντρίγκες

Απο makthes.gr : Αποφασισμένος για την υπέρβαση παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης, με τον Κριστιάν Ροντρίγκες να αποτελεί τον κεντρικό στόχο στην προσπάθεια του μεγαλομετόχου να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ταράζοντας παράλληλα τα μεταγραφικά νερά.
Πηγή: makthes.gr
Ρέστα για Ροντρίγκες

Η εντολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για την αναζήτηση παικτών από το "πάνω ράφι" διατηρεί τον 29χρονο διεθνή Ουρουγουανό σε πρώτο πλάνο στην Τούμπα. Ο Ροντρίγκες εμφανίζει τάσεις φυγής από την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής στις φετινές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ισπανίας και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του. Ο Ουρουγουανός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα στην Ελλάδα αρκεί να καλυφθεί οικονομικά, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται διατεθειμένος να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές άνω των 800.000 ευρώ. Στην Τούμπα ωστόσο παραμένουν σε στάση αναμονής σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Ροντρίγκες και Ατλέτικο, με το ενδεχόμενο ακόμη και της κρούσης της πόρτας των Μαδριλένων για το δανεισμό του παίκτη και την όψιον αγοράς να παραμένει στο τραπέζι.
Σε ό,τι αφορά την αναζήτηση στόπερ, πληροφορίες φέρουν τον ΠΑΟΚ να έχει καταλήξει σε παίκτη από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Φέρεται μάλιστα να έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι, αλλά η ανάγκη που προέκυψε για άμεση ενίσχυση άλλαξε τα σχέδια και ήδη έγινε κρούση στην ομάδα του "εκλεκτού", προκειμένου να αναζητηθεί φόρμουλα πρόωρης έλευσής του στην Τούμπα.
Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείει κανείς από την ομάδα να ανακοινωθούν μαζί οι δύο μεταγραφές, αυτές του χαφ και του στόπερ. Μετά την ολοκλήρωσή τους θα ασχοληθούν με την απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος έχει εντοπιστεί και διεξάγονται συζητήσεις μαζί του. Υπάρχει σκέψη να αποκτηθεί τελευταίος ένας δημιουργικός χαφ για να ολοκληρωθεί ο χειμερινός μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για διεθνή μέσο εγνωσμένης αξίας.

ΕΝΟΨΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Σήμερα κρίνεται για τον Αθανασιάδη
Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έμεινε στο γυμναστήριο για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας, αλλά όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Η παρουσία του στον αυριανό «τελικό» με αντίπαλο τον τοπικό ΑΟΚ (17:15 - ΟΤΕ Sport2), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου, θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη χρειάζονται μόνο τη νίκη, αλλά ακόμη κι αν το πετύχουν αυτό η πρόκριση εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 1926. Αν το παιχνίδι αυτό λήξει ισόπαλο, τότε ο ΠΑΟΚ μένει εκτός κυπέλλου, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σφραγίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για ακόμη ένα παιχνίδι θα υπάρχουν απουσίες, καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Γλύκο, Τζιόλη, Δεληγιαννίδη και Κατσικά με τον τελευταίο να «τρέχει» να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή. Πριν από τη χθεσινή προπόνηση οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κάτσε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ρατς υποβλήθηκαν σε αιματολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο καταπόνησής τους από τους συνεχόμενους αγώνες και την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν σήμερα οι Περέιρα και Βίτορ. Χθες, εκδόθηκε το δελτίο του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, αλλά ο 24χρονος αμυντικός «κουβαλάει» τιμωρία από τη Σουηδία λόγω αποβολής στο τελευταίο του παιχνίδι με την Ασίρισκα.

ΟΥΣΕΡΟ Εμπλοκή λόγω Αστέρα Τρίπολης
Παρά την προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Ουσέρο, η υπόθεση της απόκτησης του 30χρονου Ισπανού παρουσίασε εμπλοκή λόγω των απαιτήσεων του Αστέρα Τρίπολης, που αξιώνει ποσό 250.000 ευρώ για την αποδέσμευση του παίκτη. "Μιλήσαμε μία φορά με τον Ζήση Βρύζα και περιμένουμε νέο τηλεφώνημα" υποστήριξε ο ο υπεύθυνος των μεταγραφών της αρκαδικής ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος, χωρίς να υπάρξει αντίδραση από την Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι διατεθειμένος να προσφέρει περισσότερα από 50.000. Κι όλα αυτά, ενώ ο Ουσέρο περιμένει στην Ισπανία ειδοποίηση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει για συμβόλαιο 2,5 ετών έναντι 250.000 ευρώ ετησίως.

ΤΥΠΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ
Μετά τους Ρατς, Τζανδάρη και ο Παπαδόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Επί της ουσίας πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν θα στερηθεί τον 31χρονο επιθετικό καθώς θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την αποσυρθείσα από το πρωτάθλημα, Νίκη Βόλου.

ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τριακόσια εισιτήρια εξασφάλισε η ΠΑΕ για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν αύριο στην Κέρκυρα για το παιχνίδι κυπέλλου. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από ειδικό εκδοτήριο του γηπέδου.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
"Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά στην Ελλάδα" δήλωσε ο Μάαρτεν Μάρτενς στα βελγικά Μέσα. Ο 31χρονος μέσος πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με τη Σερκλ Μπριζ.

Διαβάστε ακόμη...