Διαιτητής… καρμανιόλα στην Κέρκυρα (Video)

Ο ΠΑΟΚ παίζει την Τετάρτη τις τελευταίες του ελπίδες στην Κέρκυρα, για να παραμείνει μέσα στο Κύπελλο και να μην αποκλειστεί πρόωρα, και η ΚΕΔ στέλνει σ΄ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, έναν διαιτητή – κίνδυνο!
Πηγή: thessports.gr
Διαιτητής… καρμανιόλα στην Κέρκυρα (Video)

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, που λέγεται πως κατάγεται από την Αθήνα, αλλά σφυρίζει με τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας, μιας Ένωσης, η οποία ήταν πάντα δίπλα στην διοίκηση Σαρρή.

Ο Δημητρόπουλος έχει προκαλέσει το πανελλήνιο πολλές φορές στα χρόνια, που είναι διαιτητής, αλλά δεν τον κουνάει κανείς από τους πίνακες της Σούπερ Λιγκ!

Τον Οκτώβριο του 2012 είχε σφυρίξει ένα παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, είχε ακυρώσει ένα κανονικό γκολ του Φωτάκη και γενικώς έπαιξε ΟΦΗ.

Λίγο αργότερα, έγραψε ιστορία σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, όπου έκανε όσα λάθη μπορεί να κάνει ένας διαιτητής σε ένα παιχνίδι...

Η πιο πρόσφατη παράστασή του, ήταν στο παιχνίδι Παναιτωλικός – Πανιώνιος στις 7 Δεκεμβρίου, που έκανε το παιχνίδι – ροντέο.

Καταλόγισε τρία πέναλτι, τα δύο εντελώς ανύπαρκτα, στα οποία μάλιστα απέβαλε τους αμυντικούς (έναν από κάθε ομάδα). Και τα τρία πέναλτι χάθηκαν, αλά ο Δημητρόπουλος έμεινε έναν μήνα έξω για να... ξεκουραστεί.

Τώρα επανέρχεται από την σιωπηρή τιμωρία του και η ΚΕΔ τον όρισε στο Κέρκυρα – ΠΑΟΚ...

Δείτε τις φάσεις από το Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Διαβάστε ακόμη...