Φέρτε μου σκόρερ!

Από paokweb.gr: Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρήκαν για πρώτη φορά δίχτυα και ανέβασαν το δείκτη των διαφορετικών σκόρερ στους 11.
Πηγή: paokweb.gr
Φέρτε μου σκόρερ!

Το PAOKweb.gr παρουσιάζει τους 11 διαφορετικούς παίκτες του Δικεφάλου που έχουν πετύχει γκολ, ως τώρα, στη σεζόν, γεγονός που αποδεικνύει πως οι ασπρόμαυροι δεν έχουν πρόβλημα στην επίτευξη γκολ...

Το ότι ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει εύκολα γκολ είναι ένα γεγονός προφανές. Δεν έχει πρόβλημα στο να σκοράρει ο Δικέφαλος, ούτε παίρνει γκολ από 2-3 παίκτες μόνον. Υπάρχει... ποικιλία κι αυτό είναι αποδεδειγμένο.

Αυτό δε σημαίνει πως δε χρειάζεται ενίσχυση. Κάθε άλλο... Απλώς, στον τομέα του σκοραρίσματος έχει αποδείξει πως βρίσκει λύσεις.

Πριν λίγο καιρό, είχαμε αναφέρει πως θα πρέπει οι παίκτες πίσω από τους επιθετικούς να αρχίσουν να σκοράρουν πιο πολύ... Και στο πρώτο παιχνίδι για το 2015, έγινε!

Πιο συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στο Μιγκέλ Βίτορ που πέρυσι είχε πετύχει πολλά γκολ και φέτος, ως τώρα, δεν το είχε πράξει. Κι ο Πορτογάλος το έκανε!

Με τον Πανιώνιο ο Βίτορ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, με κεφαλιά -όπως πολύ καλά ξέρει- και βοήθησε την ομάδα του.

Ακόμη ένας που σκόραρε για πρώτη φορά ήταν ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός χαφ έπαιξε ξανά βασικός και δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Με τους δύο παίκτες να πετυχαίνουν γκολ, οι διαφορετικοί σκόρερ του ΠΑΟΚ έγιναν 11, αριθμός ικανοποιητικός και απόδειξη του πλουραρισμού που έχει ο ΠΑΟΚ επιθετικά.

Οι υπόλοιποι σκόρερ είναι οι: Κλάους (9 γκολ), Περέιρα (7 γκολ), Μακ (6 γκολ), Ρατς (3 γκολ), Κάτσε (3 γκολ), Σαλπιγγίδης (3 γκολ), Σκόνδρας (1 γκολ), Τζαβέλλας (1 γκολ), Παπαδόπουλος (1 γκολ).

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχεί ποιος θα σκοράρει. Όλο και κάποιος θα βάλει γκολ...

Διαβάστε ακόμη...