Τα παιδιά, που έγιναν άνδρες

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2011, πριν από σχεδόν 3,5 χρόνια δηλαδή, η Τότεναμ βγήκε στην Τούμπα για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (0-0), χωρίς τα μεγάλα αστέρια της, που ο Χάρι Ρέντκναπ, τότε, επέλεξε να αφήσει στο Λονδίνο, για τη μάχη του πρωταθλήματος...
Πηγή: thessports.gr
Τα παιδιά, που έγιναν άνδρες

Στην Τούμπα είχαν έρθει κάποιες ρεζέρβες, κάποιοι από την β' ομάδα κι ένας από την γ' ομάδα της Τότεναμ!

Μετά από 3,5 χρόνια, οι παγκοσμίως άγνωστοι τότε, έκαναν χθες σκόνη την Τσέλσι και της έριξαν πέντε γκολ (5-3)!

Τα δύο γκολ, τα πέτυχε ο φορ της Τότεναμ, ο 21χρονος Χάρι Κέιν, φτάνοντας τα 7 γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Είχε έρθει τότε στην Τούμπα, ως 18χρονος και μέλος της γ' ομάδας της Τότεναμ!!! Τότε ήταν ένας αμούστακος 17χρονος, σήμερα η αξία του είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια, αλλά όπως πάει, θα εκτοξευτεί.

Το δεύτερο γκολ χθες, το πέτυχε ο 24χρονος Ντάνι Ρόουζ, αριστερός μπακ, που παίζει όλη την πλευρά. Ο Ρόουζ είχε έρθει στην Τούμπα ως μέλος της β' ομάδας της Τότεναμ, μόλις είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Μπρίστολ Σίτι. Τότε ήταν ένας παγκοσμίως άγνωστος, σήμερα η χρηματιστηριακή του αξία είναι γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Το τρίτο γκολ επί της Τσέλσι το πέτυχε με πέναλτι ο 23χρονος Άντρος Τάουνσεντ. Εκείνη την εποχή, μόλις είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Μίλγουολ, ήταν στην β' ομάδα της Τότεναμ, και είχε παίξει στο 0-0 της Τούμπας.

Σήμερα, και η δική του χρηματιστηριακή του αξία είναι γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Το πέναλτι το κέρδισε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έδωσε και την ασίστ στο πέμπτο γκολ στον Σαντλί...

Ο Τάουνσεντ και ο Κέιν προέρχονται από τις ακαδημίες της Τότεναμ, ενώ τον Ρόουζ οι πετεινοί τον πήραν στα 17 του από τις ακαδημίες της Λιντς...

Στην Τότεναμ φαίνεται πως πολλά πράγματα δεν γίνονται τυχαία και υπάρχει αξιοποίηση των νεαρών από τις ακαδημίες της...

Διαβάστε ακόμη...