Το κέντρο του Ιβάν και οι προχωρημένοι Τούρκοι

To διαδικαστικό με την έκταση στους Ταγαράδες ολοκληρώθηκε, πλέον ο Ιβάν Σαββίδης είναι σε θέση να προχωρήσει την επένδυση, που θέλει να κάνει στην περιοχή των Ταγαράδων του Δήμου Θέρμης, κατασκευάζοντας σε μία έκταση 200 στρεμμάτων ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.
Πηγή: thessports.gr
Το κέντρο του Ιβάν και οι προχωρημένοι Τούρκοι

Είναι γνωστό πως όταν και αν ολοκληρωθεί, θα είναι ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και φυσικά, θα το χρησιμοποιεί και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ ως... ενοικιαστής.
Το πρότζεκτ περιλαμβάνει κι αυτό που κάνουν οι Τούρκοι εδώ και... αμέτρητα χρόνια. Την προσέλκυση ομάδων από τον Βορρά για να κάνουν στα πιο θερμά κλίματα την χειμερινή τους προετοιμασία.
Οι ομάδες από τη Ρωσία, τη Σκανδιναβία, την Αυστρία, την Γερμανία, ψάχνουν θερμά κλίματα για προπόνηση τον Ιανουάριο και προς το παρόν πηγαίνουν στην Ισπανία και την Τουρκία.
Στην γειτονική μας Τουρκίας, έχει βρει το νόημα και τον Χειμώνα κάνουν τρελούς τζίρους στο Μπέλεκ, σε ένα θέρετρο στην Νότια Τουρκία, κοντά στην Αντάλεια.
Εκεί έχουν κατασκευαστεί πολλά ξενοδοχεία 5 αστέρων και το καλοκαίρι είναι ένα δημοφιλής προορισμός για τις βόρειες χώρες, ενώ οι Τούρκοι έχουν καταφέρει να επιμηκύνουν την τουριστική σεζόν, μέσω του ποδοσφαίρου.
Στα πεντάστερα ξενοδοχεία του Μπέλεκ, φιλοξενούνται κάθε Ιανουάριο πολλές γερμανικές (και όχι) ομάδες.
Μόνο για φέτος, προετοιμασία στο Μπέλεκ έχουν προγραμματίσει 6 ομάδες της Μπουντελίγκα! Πρόκεται για τις Γκλάντμπαχ, Χέρτα, Άουγκσμπουργκ, Βέρντερ, Ανόβερο και Πάντερμπορν, ενώ και ρωσικές ομάδες θα κάνουν εκεί αργότερα την χειμερινή τους προετοιμασία.
Σ΄ αυτή την αγορά, θέλει να διεκδικήσει ένα κομμάτι της πίτας κι ο Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...