"Δεν υπάρχει κρούση από Ολυμπιακό"

Φάνης Τζανδάρης: Ένα από τα θέματα της "ασπρόμαυρης" επικαιρότητας.
Πηγή: paokweb.gr
"Δεν υπάρχει κρούση από Ολυμπιακό"

Διαβάστε τι είπε ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος για το "όχι" στον ΠΑΟΚ, τα... ανύπαρκτα σενάρια για Ολυμπιακό και την κατάληξη της υπόθεσης!

Ως τώρα, έχουν ακουστεί πολλά. Ότι ζητάει παραπάνω λεφτά, ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και έχει μπει "σφήνα"κι άλλα πολλά Το σίγουρο είναι ένα: Πως αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για το Φάνη Τζανδάρη και την πρόταση ανανέωσης-επέκτασης που του έκανε ο ΠΑΟΚ. Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, το PAOKweb.gr επικοινώνησε με το μάνατζερ του νεαρού χαφ, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως έχουν τα πράγματα...

"Έχουμε αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, η οποία είναι για 4 χρόνια και κλιμακωτή από 70 ως 100 χιλιάδες -συνολικά 340.000, εδώ και μία εβδομάδα. Δεν έχουμε κάνει αντιπρόταση και απλώς περιμένουμε νέα πρόταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κρούση ή ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Αυτά είναι ανυπόστατα σενάρια. Έχουμε χαράξει μια κοινή γραμμή με το Φάνη και αναμένουμε νέα πρόταση, εάν γίνει. Εάν θέλει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη μου, θα τον κρατήσει".

Δεν άφησε περιθώρια για διάψευση. Ήταν σαφής και απάντησε σε όλα... Αποκάλυψε ότι εδώ και μία εβδομάδα έχουν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, διέψευσε πως η πλευρά του έκανε αντιπρόταση όπως φημολογούνταν -ύψους 400.000-, ενώ ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό. "Δεν υπάρχει καμία κρούση, είναι ανυπόστατα σενάρια", αρκέστηκε να πει βάζοντας φρένο στην παραφιλολογία των ημερών.

Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει εισπράξει αρνητική απάντηση από έναν παίκτη-περουσιακό του στοιχείο, τον οποίο έδωσε βασικό ρόλο τη φετινή σεζόν, ο Αναστασιάδης τον εξύμνησε προσφάτως ("είναι μέσα στους 5 κορυφαίους στην Ευρώπη σε τρεξίματα") και οι συνεχόμενες παρουσίες του στην εντεκάδα μαρτυρούν πως είναι σημαντικός για την ομάδα. Το αν ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει πλέον νέα πορεία και θα ικανοποιήσει τον παίκτη; Θα φανεί τις επόμενες ημέρες...

Στέργιος Γκέκας

Διαβάστε ακόμη...