Περιμένει ο Μπόρχες

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε προς τα έξω χθες το ενδιαφέρον για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο, ωστόσο δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το σενάριο του Σέλσο Μπόρχες. Ο Κοσταρικανός μέσος είναι πολύ ψηλά στη λίστα και τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Πηγή: paok24.com
Περιμένει ο Μπόρχες

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των Ισπανών και δεδομένης της θέλησης του Μπόρχες να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πολλοί θεώρησαν ότι η υπόθεση είναι οριστικά χαμένη για τον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή του Μπόρχες, απασχολεί πολλές ιστοσελίδες στην Κόστα Ρίκα και ο ατζέντης του Μπόρχες, Χοσέ Ροντρίγκεθ Μπαστέρ, έδωσε ουσιαστικά τελεσίγραφο στην Ντεπορτίβο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «LaNacion». «Καταλαβαίνω ότι η Ντεπορτίβο έχει την ανάγκη για να συμφωνήσει με τον Σέλσο μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», είπε ο ατζέντης του Μπόρχες.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα για διακοπές και τονίζει ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν ο Μπόρχες θα συνεχίσει στην Λα Κορούνια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση του Μπόρχες μόνο τελειωμένη δεν είναι για την Ντεπορτίβο και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η συγκεκριμένη επιλογή, ήταν εξ'αρχής πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...