«Ανοιχτή πληγή τα χρέη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Ζιγκερίδης και μίλησε για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ και την δυνατότητα της ομάδας να υπαχθεί στον νόμο Ορφανού.
Πηγή: arenafm.gr
«Ανοιχτή πληγή τα χρέη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα των χρεών:

«Υπάρχει μια απογοήτευση. Το θέμα των χρεών είναι μια ανοικτή πληγή και περιμέναμε να ρυθμιστεί. Οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους και περιμένουμε την ρύθμιση για να πούμε πως η ομάδα είναι βιώσιμη Υπάρχει μια κοροϊδία γιατί περιμέναμε να ρυθμιστούν σε 100 δόσεις, με επάλειψη των προσαυξήσεων και να πήγαινε το ποσό γύρω στα 10.000.000 ευρώ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στον νόμο Ορφανού:

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει αλλά θα μπουν και οι προσαυξήσεις των καθυστερημένων δόσεων. Το ποσό του 2008 θα πρέπει να προσαυξηθεί γιατί δεν το πληρώνεις από όταν έπρεπε αλλά από τώρα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει τώρα αλλά πρέπει να εξεταστεί μήπως το ποσό έχει τις ταμειακές προσαυξήσεις. Αν εξεταστεί αυτό είναι συμφέρουσα και τώρα η υπαγωγή. Πρέπει να διερευνηθεί το θέμα και χωρίς τις ταμειακές προσαυξήσεις είναι μια απόλυτα συμφέρουσα κίνηση».

Για τις μεταγραφές που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στόχο και στις μεταγραφές. Δεν γίνεται να παίρνεις κάποιον που δεν μπορεί να γίνει περιουσία της ομάδας. Να παίρνεις κάποιον που μπορεί να τον πουλήσεις και να του δώσεις υπεραξία. Πλέον, το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό. Έχουμε πολύ καλή 11αδα αλλά υπάρχει σοβαρό θέμα στο βάθος. Μετά την πρώτη ομάδα είναι το χάος. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που θα έπαιζαν από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Ο μεταγραφικός στόχος για εμένα θα έπρεπε να είναι 5 παίκτες αλλά ο Ιανουάριος είναι δύσκολος. Δυστυχώς η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική με τις κινήσεις που έγιναν».

Διαβάστε ακόμη...