Η έξτρα δυσκολία του Τσανδάρη

Άπειρος και... άβγαλτος σε τέτοια θέματα ο Φάνης Τσανδάρης, μάλλον μπλέκει με την απόφασή του να εμπιστευτεί τον μάνατζέρ του και να αρνηθεί την πρόταση, που του έκανε ο ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2016.
Πηγή: thessports.gr
Η έξτρα δυσκολία του Τσανδάρη

Ένα σημείο – κλειδί είναι αυτό, ότι έχει συμβόλαιο για άλλον ενάμιση χρόνο.
Εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν επανέλθει με νέα πρόταση (κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι στις προθέσεις του), ο Τσανδάρης θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο του 2016 κι ως τότε να μείνει με το συμβόλαιο, που έχει, που του δίνει απλά ένα μισθό και τα μπονους.
Το πρόβλημα για τον Τσανδάρη, είναι πως ουσιαστικά είναι εγκλωβισμένος και είναι υποχρεωμένος να χορέψει στον ρυθμό, που θέλει ο ΠΑΟΚ...
Σε περίπτωση μη συμφωνίας, είναι προφανές ότι δύσκολα θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε ως τώρα (σωστό ή λάθος, αυτό είναι υποκειμενικό), ενώ ακόμη και στο σενάριο που θα περιμένει το 2016 για να φύγει, υπάρχει μια παράμετρος, που τον δυσκολεύει.
Ακόμη και τότε, είναι δύσκολο να φύγει στο εξωτερικό, γιατί υπάρχουν τα τροφεία, που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αφού τον έχει αναδείξει από τις ακαδημίες του και τα χρήματα αυτά ΔΕΝ είναι λίγα.
Όλα δείχνουν ότι ευρισκόμενος σε δύκολη θέση, ο Τσανδάρης θα αναγκαστεί τελικά να πάει εκεί που ο ΠΑΟΚ θέλει, για να λυθεί αυτό το θέμα που έχει προκύψει και να συνεχιστεί η συνεργασία τους χωρίς προβλήματα, όπως μέχρι πριν από λίγες βδομάδες...

Διαβάστε ακόμη...