Ζητήθηκε η άρση του απορρήτου για την εγκληματική οργάνωση

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: paokweb.gr
Ζητήθηκε η άρση του απορρήτου για την εγκληματική οργάνωση

Την άρση απορρήτου των 16 ονομάτων – μελών της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου – στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για άλλα σοβαρά αδικήματα όπως της δωροδοκίας και δωροληψίας, ζητεί από τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγου, με έγγραφο που δημοσιεύει το SoccerPlus, ο δικηγόρος αθλητικού δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο κ. Παναγόπουλος είχε προϊδεάσει γι' αυτήν την κίνηση με δηλώσεις που έκανε στο SoccerPlus. Είχε προηγηθεί παρόμοιο αίτημα προς τον «ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» της ΕΠΟ, Κ. Πετρόπουλο το οποίο απορρίφθηκε.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αίτησης, η οποία απευθύνεται και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αρ. Κορέα που άσκησε τις ποινικές διώξεις, αλλά και προς τον Ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη που έχει αναλάβει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Αθηνών

(υπόψη κου ΚΟΡΕΑ και κου ΣΙΜΙΤZΟΓΛΟΥ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κο Γ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ , ειδικό Ανακριτή Διαφθοράς

ΑΙΤΗΣΗ

Του Γεώργιου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ως πληρεξούσιου δικηγόρου των ποδοσφαιριστών M.DAMIANO –J.MOJJO –P.FRIMPONG-B.MARA

Με την παρούσα απευθύνομαι σε εσάς ως πληρεξούσιος δικηγόρος των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών (και πλήθους άλλων προσθέτως παρεμβαινόντων εντολέων μου), για να σας ζητήσω την ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ των ονοματεπωνύμων των φυσικών προσώπων κατά των οποίων πρόσφατα ασκήσατε ποινικές διώξεις για σωρεία αδικημάτων με προεξέχον τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο , επειδή:

1. Εκκρεμεί η προσδιορισμένη να συζητηθεί στις 13-1-2015 αίτησή μας για έκπτωση των μελών της διοίκησης της ΕΠΟ ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

2. Επί της από 16-12-2014 αιτήσεώς μας εξεδόθη η από 19-12-2014 απάντηση του «Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα» της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνου Πετρόπουλου , ο οποίος αρνήθηκε να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για άσκηση πειθαρχικών διώξεων κατά των εμπλεκομένων , ενώ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

3. Επίκειται η άσκηση νέων αιτήσεων για έκπτωση και ορισμό προσωρινής διοίκησης , καθ' όσον μάλιστα ήδη έχει παραιτηθεί ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.ΣΑΡΡΗΣ.

4.Mεταξύ των διωκομένων πιθανολογείται βάσιμα ότι συμπεριλαμβάνονται δικαστές και δικηγόροι –μέλη Επιτροπών , που δικαιοδοτούν στις υποθέσεις μας.

5.Ενδεχομένως στιγματίζονται από τις διακινούμενες φήμες και πρόσωπα που δεν εμπλέκονται.

Με τιμή ,

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Διαβάστε ακόμη...