Τελικές διαπραγματεύσεις για "8άρι" υψηλού επιπέδου

Στη διαδικασία των τελικών διαπραγματεύσεων με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση και η θετική έκβαση για την πρώτη ηχηρή μεταγραφική κίνηση της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Τελικές διαπραγματεύσεις για "8άρι" υψηλού επιπέδου

Ο ΠΑΟΚ βεβαίως έχει ήδη κάνει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, ωστόσο η περίπτωση του νεαρού αμυντικού που αγωνιζόταν στην Ασιρίσκα και ήδη είναι μέλος της ομάδας και κάνει προπονήσεις, είναι διαφορετική από αυτήν που επεξεργάζονται εδώ και μέρες οι επιτελείς του "Δικεφάλου".
Διότι πρόκειται για παίκτη μεσαίας γραμμής, αλλά υψηλής ποιότητας, για ένα "8άρι"¨που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να αποτελέσει η απόκτησή του μία κίνηση και ουσίας, αλλά και ηχηρής μεταγραφικής κίνησης. Αυτό λένε οι πληροφορίες.
Στο διαδικαστικό τώρα. Οι επαφές του ΠΑΟΚ με την πλευρά του παίκτη συνεχίστηκαν και σήμερα, χωρίς να υπάρχει ακόμη συμφωνία. Ωστόσο στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι τα χρήματα που προφέρουν, δεν πρόκειται να βρει ο συγκεκριμένος παίκτης αλλού και είναι θέμα χρόνου να ρίξει τις απαιτήσεις του και να κλείσει η συμφωνία. Και στον ΠΑΟΚ περιμένουν την θετική έκβαση της υπόθεσης για να προχωρήσει η ομάδα στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και να τον ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε ακόμη...