Τι ξέρουν

Ο Ευθύμης Κουλούρης τη φετινή χρονιά δεν έχει κατορθώσει να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε έως τώρα, με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, να μην το βάζει κάτω, όντας διατεθειμένος να παλέψει για να πάρει τις ευκαιρίες του.
Πηγή: paok24.com
Τι ξέρουν

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα υπήρξε η πληροφόρηση μετά από δημοσίευμα του sdna.gr ότι ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Εργοτέλη, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ για να τον δανειστούν για το επόμενο εξάμηνο.

Ανεξάρτητα από το αν το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Κρητικών πάρει πιο επίσημη μορφή τις επόμενες ημέρες, τη δεδομένη χρονική στιγμή το περιβάλλον του παίκτη δηλώνει ότι δε γνωρίζει κάτι για την προσπάθεια του Εργοτέλη να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αναμφισβήτητα ο Κουλούρης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και στον "Δικέφαλο" θέλουν να προσέξουν τη διαχείριση ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.

Αξίζει για ακόμα μία φορά να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν και τις σχέσεις που έχει τα τελευταία χρόνια ο Εργοτέλης με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...