Προχωρούν για δανεισμούς

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Κώστα Παναγιωτούδη, που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν σε δανεισμό παικτών προς τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Πηγή: inpaok.com
Προχωρούν για δανεισμούς

Ο Παναγιωτούδης, ο οποίος δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στη Βέροια, θα επιστρέψει στην ομάδα για να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο δανεισμός του αυτή τη φορά στην ομάδα της Καλαμαριάς, όπου πιστεύεται ότι θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Να θυμίσουμε ότι ως δανεικοί από την αρχή της σεζόν είναι 11 ποδοσφαιριστές, ενώ στον Απόλλωνα αγωνίζονται ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Κρίστι Κιόσε.

Εκτός, πάντως, από αυτή την περίπτωση οι δύο ομάδες συζητούν και για άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να παραχωρηθούν ως δανεικοί και να κερδίσουν σε χρόνο και σε συμμετοχές.

Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο προπονητή της ομάδας Γιώργος Κούτσης, θέλει κάποιους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και όπως λέγεται στον Βόλο, ο Κούτσης σκέφτεται να αξιοποιήσει τις επαφές του με την ομάδα, στην οποία έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις με τον Αγγελο Αναστασιάδη και το τεχνικό τιμ.

Διαβάστε ακόμη...