Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Έικρεμ!

Αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για το Νορβηγό επιτελικό μέσο Μάγκνους Έικρεμ. Αιφνιδιάστηκαν παίκτης και μάνατζερ σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Έικρεμ!

Στον ΠΑΟΚ έχουν σηκώσει μανίκια και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη δραστηριότητα όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Με τον Ιβάν Σαββίδη παρών στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν τρέξει την υπόθεση Νορβηγού χαφ και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι πρόκειται για τον 24χρονο Μάγκνους Έικρεμ.
Το gazzetta.gr άμεσα ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον μάνατζερ του 'Εικρεμ οι οποίοι αιφινδιάστηκαν βλέποντας κλήση από την Ελλάδα. Σε ερώτησή μας για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά η απάντηση και των δύο ήταν no comment κι έκλεισαν βιαστικά το τηλέφωνο δείχνοντας ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Ο διεθνής Νορβηγός άσος έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από την Κάρντιφ στην οποία είχε μόλις εννιά συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2014 όταν και μετακόμισε από την Χέρενφεϊν. Ο Έικρεμ ξεπήδησε από τις Ακαδημίες της Μόλντε πριν γυαλίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία τον έφερε στο «Ολντ Τράφορντ» και στις μικρές της ομάδες σε ηλικία 16 ετών. Το 2009 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα της.

Έτσι, το 2011 επέστρεψε στην πατρίδα του και την Μόλντε την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2012. Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Χέρενφεϊν η οποία τον Ιούνιο του 2013 τον έκανε δικό με τετρετές συμβόλαιο.
Στις «καρδούλες» έμεινε μόλις έξι μήνες αφού οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Κάρντιφ και τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο μαζί της. Εκεί συνάντησε ξανά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον οποίο είχε προπονητή στην Μόλντε. Η ομάδα όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ και η απομάκρυνση του Σόλσκιερ έκλεισε την πόρτα της 11αδας για τον Νορβηγό.

Στιος 19 Δεκεμβρίου έλυσε το συμβόλαιό του με την Κάρντιφ μετά από μόλις εννιά συμμετοχές και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...