Προβληματισμός για Λούκας

Γιατί στη Λα Κορούνια είναι... διχασμένοι σε ότι αφορά το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού
Πηγή: paok24.com
Προβληματισμός για Λούκας

Η μέχρι τώρα συνεργασία μεταξύ Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Λούκας, κάθε άλλο παρά ευεργετική μπορεί να χαρακτηριστεί για τις δύο πλευρές.

Και αυτό γιατί ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει φορέσει σε μόλις δύο επίσημα παιχνίδια τη φανέλα των "μπλε" της Γαλικίας, λόγω φυσικά των διαδοχικών προβλημάτων τραυματισμού. Στη Λα Κορούνια όμως, φαίνεται πως συνεχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι τα δικαιώματα του Λούκας από τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "lavozdegalicia.es" υπογραμμίζει πως η περίπτωση Λούκας είναι μια από τις πλέον σοβαρές που απασχολούν τη διοίκηση του συλλόγου και πως η επιστροφή του στη δράση είναι ένα από τα μεγάλα ζητούμενα ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

"Ο Λούκας έχει αγωνιστεί ελάχιστα λόγω τραυματισμών αλλά η ποιότητα του είναι αναμφισβήτητη" τονίζει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου, που εν συνεχεία τονίζει πως τόσο ο Λούκας όσο και ο Ισαάκ Κουένκα θα πάρουν το επόμενο διάστημα τις ευκαιρίες από τον Βίκτορ Φερνάντεζ προκειμένου να δείξουν πως αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της Λα Κορούνια και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εφόσον πάντως η Λα Κορούνια θελήσει να αγοράσει από τον ΠΑΟΚ τα δικαιώματα του Λούκας, θα πρέπει να καταβάλλει στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ το ποσό που αναφέρει η ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, δηλαδή το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...