Τα «φώτα» σε Τζιόλη, Μακ, Κατσικά

Στις προπονήσεις επιστρέφουν το Σάββατο (27/12) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του πενθήμερου ρεπό που τους χορήγησε ο Άγγελος Αναστασιάδης λόγω Χριστουγέννων και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι η κατάσταση στην οποία θα εμφανιστούν οι τραυματίες Τζιόλης, Μακ και Κατσικάς.
Πηγή: metrosport.gr
Τα «φώτα» σε Τζιόλη, Μακ, Κατσικά

Και οι τρεις του απείχαν το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου λόγω σοβαρών τραυματισμών και αυτό που θέλουν να δουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι την τωρινή κατάσταση της υγείας τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν και κατά πόσον μπορούν να είναι σε θέση να αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρόμπερτ Μακ σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε εκφράσει την βεβαιότητά του ότι θα είναι απόλυτα υγιής για να αγωνιστεί απέναντι στους «κυανέρυθρους». Αναφορικά με τον Αλέξανδρο Τζιόλη υπήρχε η εκτίμηση πως θα ήταν σε θέση να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς μετά τις γιορτές και πλέον μένει να φανεί αν έχουν γίνει κάποια βήματα προόδου προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση Κατσικά, πέραν της αγωνιστικής του κατάστασης, υπάρχει και το ζήτημα της εμπλοκής στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Διαβάστε ακόμη...