Χιλιάδες ευρώ πριμ από Ιβάν!

Διαβάστε την αποκάλυψη της εφημερίδας ΣΠΟΡ του Βορρά για το έξτρα πριμ που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Χιλιάδες ευρώ πριμ από Ιβάν!

Tο ρεπορτάζ της εφημερίδα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ στις 3 Δεκεμβρίου, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη. Η νίκη με σκορ 1-2 ήρθε ως αποτέλεσμα μίας εξαιρετικής εμφάνισης κόντρα και στη διαιτησία των Αρετόπουλου – Γεωργαράκου που ακύρωσαν καθαρό γκολ του Τζανδάρη και δεν σφύριξαν (όπως όφειλαν) πέναλτι υπέρ του Σκόνδρα. Για αυτή τη νίκη, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να δώσει έξτρα πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω των στενών του συνεργατών, ενημέρωσε τους παίκτες πως θα λάβουν ένα έξτρα μπόνους. Πιο συγκεκριμένα οι 14 παίκτες που έπαιξαν σε εκείνο το παιχνίδι, θα αυξήσουν τις καταθέσεις τους, τουλάχιστον κατά 10.000 ευρώ έκαστος. Ισως το ποσό να είναι μεγαλύτερο. Αυτό το έξτρα πριμ, αναμένεται να "ενσωματωθεί" στα πριμ που θα πάρουν οι παίκτες για την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπήρξε η σχετική ενημέρωση στα αποδυτήρια όπως και το μήνυμα που έστειλε ο Σαββίδης: "Η πιο ευτυχισμένη ημέρα από τη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Περιμένω και την επόμενη".
Πριμ αναμένεται να δοθεί και στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί το ύψος του ποσού που θα διατεθεί. Ο Σαββίδης, πάντως, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους μέσα στην ομάδα. Ποιο είναι αυτό; "Οδηγήστε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και θα ανταμειφθείτε ανάλογα".

Διαβάστε ακόμη...