Ο Ιβάν Σαββίδης και οι μεταγραφές

Ολοι στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης και οι μεταγραφές

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου Ζήσης Βρύζας οριοθέτησε χρονικά τις πρώτες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα ως την περίοδο που θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την πρώτη του συμφωνία και θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές μέχρι τις 10 του μήνα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη συνδέθηκε από πολλούς με το γεγονός ότι αυτός θα πρέπει να δώσει το τελικό «ΟΚ» για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής που θα κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κλάους: «Επιτυχία, να κλείσουμε πρώτοι τη σεζόν»
«Είδαμε πόσα μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι»
Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΟΚ και Αγγελίδη
Ο ΠΑΟΚ «δανείζει» τον Κωνσταντινίδη
Είναι δεδομένο πάντως πως ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα ενημερωθεί για την πορεία των μεταγραφικών αναζητήσεων του Δικεφάλου και από τη στιγμή που και ο Ζήσης Βρύζας έχει παραδεχθεί πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τις κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να δώσει και την έγκριση για να προχωρήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ήδη συγκαλέσει για σήμερα σύσκεψη των στελεχών του Δικεφάλου όπου θα ασχοληθούν με όλα τα ανοικτά θέματα που απασχολούν.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές, όπως όλα δείχνουν πρώτη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αποτελεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και σήμερα θα φανεί αν ο Αγγελος Αναστασιάδης θα έχει έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ του με το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου. Το σίγουρο είναι ότι η αδημονία των φίλων του Δικεφάλου έχει φτάσει στα ύψη.

Σενάρια από το Ισραήλ

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ επανέφεραν στην επικαιρότητα το όνομα του Ρούμπεν Ράγιος, καθώς επιμένουν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα σενάρια αυτά δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ, καθώς σε πρώτη φάση το όνομα του Ράγιος δεν φαίνεται να απασχολεί και ιδιαίτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δικέφαλος δεν κοιτά προς την ισραηλινή αγορά, κυρίως λόγω της παρουσίας εκεί του προέδρου του, Ιάκωβου Αγγελίδη, τα προηγούμενα χρόνια.

Ενα από τα ονόματα που παίζουν είναι και αυτό του Γκιλ Βερμούτ, του 29χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή της Χαποέλ Τελ Αβίβ, που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Βερμούτ, που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά μπορεί να παίξει και στον άξονα, είναι ένας παίκτης που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από τη θητεία του σε Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία, οι πληροφορίες λένε πως έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ όμως όπως και στην περίπτωση του Ράγιος δεν επιβεβαιώνεται ενδιαφέρον από την ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...