Η ήρεμη δύναμη (video)

Είναι αναμφισβήτητα η... ήρεμη δύναμη της άμυνας του ΠΑΟΚ, αποτελώντας μία από τις πιο πολύτιμες "σταθερές" του "Δικεφάλου".
Πηγή: paok24.com
Η ήρεμη δύναμη (video)

Ο λόγος φυσικά για τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος και φέτος είναι ένα από τα πιο σημαντικά "χαρτιά" για τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και του κόσμου του "Δικεφάλου".

O Πορτογάλος έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες ως βασικός, συμπληρώνοντας 1217 λεπτά, ενώ μετράει άλλη μία στο Κύπελλο και άλλες έξι στο Europa League.

Ο Βίτορ, ο οποίος συμπληρώνει ενάμισι χρόνο παρουσίας στην ομάδα, είναι ένας από τους παίκτες που "ανέβασαν" την τιμή τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, παίζοντας στον "Δικέφαλο".

Είναι χαρακτηριστικό πως τον Ιούλιο του 2013, όταν δηλαδή ήρθε στη Θεσσαλονίκη, η τιμή του έφτασε τις 880.000, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή αγγίζει τα 1.32 εκατομμύρια.

Το σίγουρο είναι πως αν ο Πορτογάλος συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, θα μπορέσει να "ανεβάσει" ακόμη περισσότερο την τιμή του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις 25 χρονών.

Το PAOK24 συγκέντρωσε τις καλύτερες του στιγμές με τη φανέλα του "Δικεφάλου" και σας τις παρουσιάζει...

Δείτε εδώ.
Δείτε εδώ.
Δείτε εδώ.
Δείτε εδώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...