"Kύκλωσαν" τις επιλογές τους

Η όσο το δυνατόν πιο σύντομη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ τελικώς δεν φαίνεται πώς θα είναι απλά διακαής πόθος για τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και πραγματικότητα.
Πηγή: paokrevolution.net
"Kύκλωσαν" τις επιλογές τους

Εντός της αυριανής ημέρας η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτηση σε πρώτη φάση του χαφ που θα βρεθεί άμεσα στην Θεσσαλονίκη, θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη και θα μπορεί να είναι «παρών» στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Μέχρι χθες το βράδυ απέμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με την ομάδα του και έτσι είναι ετοιμοπόλεμος.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί είναι πώς πλέον διοίκηση και Αναστασιάδης έχουν «κυκλώσει» τα ονόματα των στόπερ, εξτρέμ που επίσης θα αποκτηθούν. Έχοντας λοιπόν καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα, στην ΠΑΕ έχουν μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

«Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις μεταγραφές» είχε πει ο Ζήσης Βρύζας και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η ΠΑΕ. Ένα ενδιαφέρον επίσης στοιχείο είναι ότι από βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος αύριο το μεσημέρι θα ηγηθεί σύσκεψης στο Μακεδονία Παλλάς, για να ενημερωθεί για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας έχοντας δώσει από καιρό το πράσινο φως για την ενίσχυση της ομάδας. Στην σύσκεψη θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για συγκεκριμένα ονόματα παικτών που άμεσα θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου

Διαβάστε ακόμη...