Κινητικότητα για Ιτάνζ

Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για τον Σαρλς Ιτάνζ. Ευρωπαϊκή ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ χωρίς ωστόσο να καταθέσει επίσημα προσφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Κινητικότητα για Ιτάνζ

Το ενδιαφέρον είναι γνωστό από τον προηγούμενο μήνα καθώς εκπρόσωποι της ομάδας είχαν επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη χωρίς να προβούν σε κάποια επίσημη κίνηση.

Στην Τούμπα δεν θα αρνηθούν να συζητήσουν πρόταση που θα αφορά τον τερματοφύλακα από το Καμερούν. Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ιτάνζ να άλλαξε συμπεριφορά δίνοντας το δικαίωμα στον Άγγελο Αναστασιάδη να τον συμπεριλάβει στις αποστολές (ο τραυματισμός του Γλύκου του έδωσε και χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με τα Γιάννινα και τον Λεβαδειακό) αλλά το ενδεχόμενο παραχώρησης του εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες δεν αποκλείστηκε ποτέ.

Ο Ιτάνζ είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και δεν είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο να «μετακομίσει» υπογράφοντας από τώρα ένα συμβόλαιο που θα τον εξασφαλίσει τα επόμενα χρόνια, κάτι που δεν μπορεί να «κερδίσει» από τον ΠΑΟΚ καθώς το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης του.

Διαβάστε ακόμη...