Αιώνιο ταλέντο

Ο Χρήστος Κωστικίδης, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και η πτωτική πορεία
Πηγή: paok24.com
Αιώνιο ταλέντο

Έφτασε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ το 2011, έκανε προπονήσεις μαζί του, ωστόσο η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Πρόκειται για την περίπτωση του Χρήστου Κωστικίδη (γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1993), που πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο. Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να τον αποκτήσουν από την Γκλάντμπαχ, να τον φέρνουν στην Θεσσαλονίκη και να τον πιστεύουν ιδιαίτερα ακόμα και για να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Τελικά πήρε μέρος στις προπονήσεις υπό το βλέμμα του Λάσλο Μπόλονι.

Με τον ποδοσφαιριστή να παρακολουθούν και να εισηγούνται θετικά για αυτόν, οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Μάκης Χάβος. Ενώ όλα έδειχναν πως θα υπογράψει, με τους αρμόδιους να μιλούν για ένα σπάνιο ταλέντο που έχει το στυλ του Φετφατζίδη, η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε. Ο λόγος ήταν πως η Γκλάντμπαχ δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή ναυάγησε. Με τον "Δικέφαλο" να θεωρεί υπέρογκο το ποσό που ζητούσαν οι Γερμανοί.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Θράκη να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν τεράστια και βρήκε τρόπο να επιστρέψει. Τελικά την ευκαιρία του έδωσε ο Διγενής Λακώμματος και συνέχισε εκεί, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Μπορμπόκη. Με την ελπίδα να αποδείξει την αξία και ποιότητά του.

Ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να απασχολήσει έντονα τους μεγάλους και να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες, που υπήρχαν για τον ίδιο.

Φέτος αγωνίζεται στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στην Football League 2 και σε 18 εμφανίσεις έχει πετύχει ένα τέρμα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...