Τα δικά μας παιδιά

Παλιότερα έμοιαζε περισσότερο με ευχολόγιο παρά με κάτι ορατό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε σεζόν ενσωματώνει στο αρχικό σχήμα ένα δικό του παιδί. Και μάλιστα, φέτος, τελειώνει το 2014 στην πρώτη θέση, στηριζόμενος σε πολλούς γηγενείς.
Πηγή: paok24.com
Τα δικά μας παιδιά

Δεν είναι τυχαίο ότι το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης που είναι από οκτώ χρονών στο σύλλογο. Ο Κλάους φέτος έχει 22 συμμετοχές και έχει πετύχει 15 γκολ, ωστόσο σε συμμετοχές τον ξεπερνάει ο Παναγιώτης Γλύκος που έχει 23 μέχρι τώρα. Ο Γλύκος βέβαια ήρθε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία, έχοντας φτάσει πλέον στην εθνική ομάδα και όντας βασικός κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Στο κέντρο είναι και φέτος ο Κάτσε, ο οποίος έχει παίξει σε 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα φέτος σκοράρει κιόλας, αφού έχει πετύχει ήδη τρία γκολ.

Το καινούργιο πρόσωπο όμως είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος φέτος ουσιαστικά από το πουθενά, κέρδισε με το «σπαθί» του τη θέση στην ενδεκάδα και αποτελεί βασική επιλογή του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο νεαρός μέσος έχει κάνει 22 συμμετοχές ως τώρα, ενώ έχει πετύχει και το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ενεργό ρόλο έχει και ο Κίτσιου στα δεξιά της άμυνας, ο οποίος μπορεί φέτος να έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αλλά έχει προλάβει να κάνει συμπληρώσει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φυσικά στο ρόστερ υπάρχουν και άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ, όπως ο Ποζατζίδης (που μπαίνει και αυτός σιγά-σιγά στο ροτέισον), ο Πόζογλου, ο Κουλούρης, ο Σαββίδης και ο Κωνσταντινίδης που έχουν πάρει ελάχιστες ευκαιρίες ως τώρα, αλλά αποτελούν και αυτοί επιλογές για τον Αναστασιάδη.

Ο ΠΑΟΚ έχει τελειώσει για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, μια χρονιά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αυτό το οφείλει ως ένα βαθμό και στα δικά του παιδιά που έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...