Ο Ντουρμάζ για Παπαγιαννόπουλο

Σιγά σιγά φτάνει η ώρα που θα.... «αποκαλυφθεί» στον κόσμο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ντουρμάζ για Παπαγιαννόπουλο

Ο νεαρός αμυντικός που αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο ως ελεύθερος είναι ένα ερωτηματικό, αφού κανείς δεν ξέρει τις δυνατότητες του μέσα στο γήπεδο.

Το INPAOK επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ασίρισκα, τον Νταβίντ Ντουρμάζ (κοντινός συγγενής του Ντουρμάζ που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό) και του ζήτησε να σκιαγραφήσει τον ποδοσφαιριστή που απέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής:

Ο Σωτήρης είναι ένας σκληρός και ισορροπημένος παίκτης που του αρέσει να παίζει δυνατά και επιθετικά.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό του σημείο, αλλά και ποιο το αδύνατο του;

«Είναι δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και γρήγορος με καλή τεχνική για το ύψος του. Έχει την ποιότητα για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Όσον αφορά το αδύνατο του δεν έχει την εμπειρία από αυτό το επίπεδο, αλλά μαθαίνει γρήγορα».

Νομίζεις πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ά εθνικής της Ελλάδος;

Ναι το πιστεύω 100% πως μπορεί

Γιατί δεν αγωνίστηκε τόσο καιρό στην πρώτη εθνική της Σουηδίας;

«Επειδή είχε 3 χρόνια συμβόλαιο με την Ασίρισκα και οι περισσότερες ομάδες στην Σουηδία έχουν οικονομικά προβλήματα και παίρνουν κυρίως ελεύθερους παίκτες».

Πως είναι ο χαρακτήρας του;

«Ένα θα σου πω είναι φανταστικός χαρακτήρας!»

Τέλος τον ρωτήσαμε τι ξέρει για την ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς οπαδούς και φέτος έπαιξε στο Europa League. Προπονητής της ομάδας είναι ένας παλιός Έλληνας ποδοσφαιριστής»

Διαβάστε ακόμη...