Από τα ψηλά στα χαμηλά…

Το καλοκαίρι του 2005 ήταν ένα από τα καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, εννιά χρόνια αργότερα, βρίσκεται στα αζήτητα, πριν καν κλείσει τα 29 του χρόνια!
Πηγή: thessports.gr
Από τα ψηλά στα χαμηλά…

Ο λόγος για τον Στέλιο Ηλιάδη, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε μάχη να τον αποκτήσει πριν από εννιά χρόνια από τον Απόλλων Καλαμαριάς, αλλά η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη, και τώρα, αφού έμεινε από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα, ο 29χρονος προσπαθεί να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και φέρεται να συζητά με την... Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Ηλιάδης έμεινε στον ΠΑΟΚ τέσσερα χρόνια κι όταν έληξε το συμβόλαιό του, έμεινε ελεύθερος, και πήγε στον Ηρακλή. Εκεί έμεινε δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2011 έφυγε αναγκαστικά, με την διάλυση της ΠΑΕ Ηρακλής, χάνοντας κι ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματά του.

Στη συνέχεια πήγε στην Κέρκυρα, έμεινε κι εκεί δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2013, μη έχοντας άλλη επιλογή, πήγε στην Βουλγαρία, στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ μαζί με τον Κώστα Καζναφέρη. Εκεί έπαιξε σε μόλις 18 παιχνίδια, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος κι έκτοτε είναι χωρίς ομάδα.

Από το ρεπορτάζ της Καρδίτσας προκύπτει αυτές τις μέρες, οτι είναι στόχος της τοπικής ομάδας...

Διαβάστε ακόμη...