Ο Ρατς στο... μικροσκόπιο

Ιδιαίτερη προσοχή στον Ρουμάνο
Πηγή: paok24.com
Ο Ρατς στο... μικροσκόπιο

Το 2014 βρίσκεται στο τέλος του και αυτές οι μέρες αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μίνι απολογισμούς και αναλύσεις.

Αυτό κάνει σήμερα και η ρουμάνικη ιστοσελίδα "Sport", η οποία παρουσιάζει τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών της χώρας που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με τον Ραζβάν Ρατς να έχει εξέχουσα θέση στη σχετική λίστα.

"Ο Ρατς "πετάει" ψηλά στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του ηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος", αναφέρεται αρχικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, προσθέτοντας στη συνέχεια: "Μετά από μία σεζόν όχι και τόσο θετική στην Αγγλία (Γουέστ Χαμ) και την Ισπανία (Ράγιο Βαγιεκάνο), ο Ρατς φαίνεται να έχει βρει την... ειρήνη του στην Ελλάδα. Ο Ρουμάνος αμυντικό αισθάνεται εξαιρετικά, παίζοντας με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, ενώ έχει σκοράρει και τρία γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη σεζόν στην καριέρα του".

Είναι φανερό ότι η πορεία του Ρατς στον ΠΑΟΚ μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τους ανθρώπους της χώρας του, κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει τόσο στον "Δικέφαλο", όσο και στον ίδιο...

Διαβάστε ακόμη...