Παίζει... ΠΑΟΚ ο Κλιχ

Η μεταγραφολογία "φουντώνει" ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Ματέους Κλιχ να είναι σήμερα στο προσκήνιο.
Πηγή: paok24.com
Παίζει... ΠΑΟΚ ο Κλιχ

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Βόλφσμπουργκ είναι μία από αυτές που εξετάζουν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" για την ενίσχυση της ομάδας, με τον Πολωνό να φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πριν την... έξοδο από τον Γερμανικό σύλλογο.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στο PAOK24, ο Κλιχ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των "λύκων" και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του.

Το... νέο επεισόδιο όσον αφορά στον παίκτη, έχει να κάνει με το γεγονός ότι πριν από λίγο ο Πολωνός αναδημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του (δείτε εδώ) το συγκεκριμένο δημοσίευμα του "eurosport.onet.pl", "τσεκάροντας" κυρίως το σημείο που μιλάει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε προφίλ στο Facebook που φέρει το όνομα του.

Σε λίγα μόνο λεπτά τα σχόλια είναι πάρα πολλά, με τα like να ξεπερνούν τα 500, ενώ εκτός από τους φίλους της νυν ομάδας του, πολλοί είναι και οι ΠΑΟΚτσήδες που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη δημοσίευση.

Διαβάστε ακόμη...