Ανοίγει ο δρόμος για Κλιχ

Ο διεθνής Πολωνός χαφ που βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Βόλφσμπουργκ και να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του.
Πηγή: paok24.com
Ανοίγει ο δρόμος για Κλιχ

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα "eurosport.onet.pl", η γερμανική ομάδα έχει ξεκινήσει την διαδικασία και τον σχεδιασμό με τις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών της, με τον Κλιχ να μην υπολογίζεται. Με το συμβόλαιο του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και να έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί από αρχές Ιανουαρίου.

Η περίπτωσή του θεωρείται οικονομικά προσιτή από τον ΠΑΟΚ, καλύπτει τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από όλους τους υπευθύνους του αγωνιστικού και είναι ορεξάτος να παίξει ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα θεωρείται σε ιδανική ηλικία.

Φέτος δεν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, ενώ αντίθετα πέρυσι που είχε δοθεί δανεικός στην Τσβόλε τα πήγε εξαιρετικά, μετρώντας 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Με τους οπαδούς της ομάδας να μην τον έχουν ξεχάσει και αρκετοί να ζητούν την επιστροφή του μέσω των social media.

Εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί επίσημα, με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να απασχολεί εδώ και καιρό.

Να τονίσουμε πως ο τεχνικός διευθυντής των ''Λύκων", Κλάους Άλοφς, έχει δώσει την έγκριση του για αποχώρηση του διεθνή χαφ.

Διαβάστε ακόμη...