"Αν ενισχυθεί μπορεί να το πάρει..."

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού στην εκπομπή του PAOK24
Πηγή: paok24.com
"Αν ενισχυθεί μπορεί να το πάρει..."

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη του για τον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δήλωση του περί... επιθετικών-κέτσαπ: «Εκείνη την ώρα μου ήρθε πολύ έντονα αυτό στο μυαλό. Έτσι είναι όταν έχεις ένα τέτοιο μπουκάλι και το πατάς για καιρό και δε βγαίνει, αλλά σε κάποια φάση βγαίνει όλο. Έτσι είναι και οι επιθετικοί. Κάποια στιγμή δεν βάζουν γκολ και μετά «ξεμπουκώνουν». Ο Μάντζιος δεν είχε καν τελική τελευταία και ξαφνικά σε δύο παιχνίδια πέτυχε τέσσερα γκολ

Για το πως έβλεπε το παιχνίδι: «Βλέποντας τα δύο τελευταία εκτός έδρας του ΠΑΟΚ που έπαιξε με δύο αναγκαστικά στόπερ, είδα ότι αν μπορέσουμε να κρατήσουμε εκεί την μπάλα και να τρέξουμε στα άκρα, θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε εκεί. Κάτι που δεν ήταν εύκολο τελικά, γιατί και ο ΠΑΟΚ ήταν διαβασμένος. Αν δείτε το παιχνίδι ο Ρατς ανέβηκε ελάχιστες φορές. Ο ΠΑΟΚ το πρόσεξε αυτό. Έτσι δίναμε την μπάλα στον Βαγγέλη να την κρατήσει και να ανέβουν οι υπόλοιποι. Από τη στιγμή που έλειψε από το παιχνίδι χάσαμε το πλάνο μας. Μέχρι το 50΄ δεν είχαμε καλό τρόπο ανάπτυξης, δεν φτάναμε εύκολα στην περιοχή.

Για το αν είχε εναλλακτικό πλάνο: «Δεν είχα τρίτο κεντρικό αμυντικό να βάλω, ο Νικολακάκης είναι πολύ επιθετικός για να τον βάλω τρίτο αμυντικό. Δεν είχα, ίσως αν είχα να το δοκίμαζα. Ήταν κάτι που δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Για την αποβολή Μάντζιου και Τζαβέλλα: «Εγώ ειδικά θα τους έδινα μία δικαιολογία, γιατί έκανα χειρότερα από εκείνους όταν έπαιζα. Σαν προπονητής λέω ότι είναι έγκλημα και μας κόστισε πολύ. Φαντάζομαι ότι και στον ΠΑΟΚ έκανε ζημιά, όχι μόνο σε εμάς».

Για τη διαιτησία: «Νομίζω υπάρχει και μία φάση πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι, στο γύρισμα του Παπαδόπουλου. Εγώ ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να σε στήσει στα έντεκα βήματα, θα σε στήσει εκείνη την ώρα και το λέω αυτό γιατί άκουσα και κάποιες δηλώσεις. Και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εμείς μείναμε με 10 και δεν μίλησα. Για μένα σαν προπονητής, θα μου κάνει κακό να μιλήσω γιατί θα αποπροσανατολίσω την ομάδα και τους παίκτες μου».

Για το πρωτάθλημα: «Έχει πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει που με ένα αποτέλεσμα θα άλλαζε η κορυφή χθες. Μου αρέσει που είναι κοντά οι ομάδες, που και κάτω είναι πολλές ομάδες είναι μπλεγμένες. Το προϊόν μου αρέσει».

Για το τι του έχει κάνει τη χειρότερη και την καλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα: «Χειρότερη είναι το παράδειγμα της Νίκης Βόλου. Δεν αξίζει αυτό στο πρωτάθλημα, να αποχωρεί μία ομάδα από τον Δεκέμβριο. Αυτός ο ανταγωνισμός από την άλλη μας κάνει καλό. Δεν το περιμέναμε αυτό ομάδες όπως ο ΠΑΣ, η Βέροια να έχουν αυτή την εικόνα. Μου αρέσει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει οπουδήποτε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αν ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες λύσεις σε κάποιες θέσεις, δηλαδή αν είχε βάθος γιατί να μην μπορεί να τα καταφέρει; Μπορεί έτσι όπως πορεύτηκε μέχρι τώρα να το κάνει και μετά. Απλώς θεωρώ ότι είναι δύσκολο με μερικό ρόστερ».

Διαβάστε ακόμη...