Στροφή στις μετεγγραφές

Ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στη μετεγγραφική του ενίσχυση, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.
Πηγή: novasports.gr
Στροφή στις μετεγγραφές

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2014, στην κορυφή της βαθμολογίας και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη στη Λιβαδειά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του, όμως περιμένει και την ανάλογη ενίσχυση μέσω των μετεγγραφών, προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τα Χριστούγεννα, για πρώτη φορά μετά το 1984.

Ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με ορισμένους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι κινήσεις της διοίκησης των «ασπρόμαυρων». Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα του, ενώ φέρεται να θέλει τις συγκεκριμένες μετεγγραφές μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεσή του, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί αρχικά στην ελληνική και ξένη αγορά, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε ακόμη...