ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν πρόταση για Αθανασιάδη

Tο gazzetta.gr πριν από 14 ημέρες σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργου Αθανασιάδη.
Πηγή: gazzetta.gr
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν πρόταση για Αθανασιάδη

Αυτό το ενδιαφέρον πολύ σύντομα θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς την ομάδα της Κομοτηνής τις επόμενες ημέρες. Ο σκάουτερ της ΠΑΕ Γιώργος Κωστικός βρέθηκε αρκετές φορές στην Κομοτηνή για να παρακολουθήσει τον 21χρονο τερματοφύλακα. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» αφού ενημέρωσε τους υπεύθυνους των μεταγραφών αυτομάτως μπήκε στο μικροσκόπιο της διοίκησης. Μετά τον τραυματισμό του Γλύκου η ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα είναι πλέον αναγκαία και στην Τούμπα σκέφτονται τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν πρόταση στην ομάδα της Κομοτηνής για την απόκτηση του. Εκτός από τον Αθανασιάδη υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Πάπε Εμπόου.

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr υποστήριξε τα εξής: «Εγώ δεν στέκομαι στα δημοσιεύματα αν θα έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ ή απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όταν θα γίνει αυτό θα την συζητήσουμε και θ' αποφασίσουμε για το συμφέρον του Πανθρακικού».

Διαβάστε ακόμη...