Στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του "Δικεφάλου" για το 2014 είναι ο εκτός έδρας αγώνας πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό, αύριο στις 19.30. Η τελευταία προπόνηση - από την οποία προέκυψε κι η αποστολή της επικείμενης αναμέτρησης - πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: novasports.gr
Στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα αλλά και μια ομιλία της τεχνικής ηγεσίας προς τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μ? επικεφαλής στην αποστολή τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα περίπου στις 15.30 και μετά από μια απροβλημάτιστη πτήση αφίχθη στην Αθήνα, σχεδόν πενήντα λεπτά μετά. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψε με πολιτικά κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος είναι εκτός αλλά προσωπική του υποχρέωση τον ανάγκασε να βρεθεί για λίγες ώρες στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Στον τελικό του προορισμό, τη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ μετέβη οδικώς φτάνοντας περίπου πριν από μισή ώρα. Η υπόλοιπη ημέρα περιλαμβάνει χαλάρωση, ξεκούραση, όπως επίσης και την ανάλυση των τελευταίων λεπτομερειών αναφορικά με τον αυριανό αντίπαλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης ήταν από χτες στην Αθήνα κι αύριο θα βρεθεί στο γήπεδο, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Υπενθυμίζεται πως εκτός έμειναν οι τραυματίες Γλύκος, Κατσικάς, Δεληγιαννίδης, Μακ, ο τιμωρημένος Τζανδάρης αλλά κι ο Μάρτενς.

Τα σχέδια του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του για την αυριανή αναμέτρηση θα γίνουν γνωστά λίγη ώρα πριν από τον αγώνα, με το σημαντικότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή λόγω της ταυτόχρονης απουσίας των Τζιόλη, Τζανδάρη. Μια απουσία που θα μπορούσε ίσως να καλυφθεί από τον Μαντούρο, αλλά ο Ολλανδός που μετέχει στην αποστολή, μετά τον αγώνα με την Γκενγκάμπ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δυο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες με "βαρύ" σκορ κι ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής επιθυμεί τη νίκη, κόντρα σ? έναν φορμαρισμένο - τον τελευταίο καιρό - αντίπαλο για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες θα είναι και στις κερκίδες του σταδίου της Λιβαδειάς φίλαθλου του ΠΑΟΚ, για τους οποίους απαγορεύτηκε μεν η οργανωμένη μετακίνηση αλλά όχι κι η μεμονωμένη. Κατά συνέπεια, παρά την πικρία των τελευταίων αποτελεσμάτων, αναμένονται αρκετοί από Θεσσαλονίκη, Αθήνα αλλά κι άλλες περιοχές.

Διαβάστε ακόμη...