Ποιος "έφαγε" τον Πόζογλου!

Την εποχή της "ελεύθερης πτώσης" στην συνείδηση της κοινής γνώμης του Γιώργου Σαρρή και συνολικά της ΕΠΟ ως θεσμού, βρέθηκε η Ένωση που δεν ντράπηκε να κάνει το πρώτο δειλό βήμα υποστήριξης του Προέδρου...
Πηγή: sdna.gr
Ποιος "έφαγε" τον Πόζογλου!

Είναι γνωστό ότι η ΕΠΣ Δράμας είναι η μόνη ένωση που δεν ενδιαφέρεται να μάθει τα ονόματα που εμπλέκονται στο πόρισμα Κορέα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, που σύμφωνα με μαρτυρίες δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ (!) είναι ο μόνος άνθρωπος που είχε την...τόλμη να στηρίξει δημόσια τον Γιώργο Σαρρή.

Ο εκπρόσωπος μια άλλης Βορειοελλαδίτικης ένωσης όμως, ο Αργύρης Βούλγαρης της ΕΠΣ Χαλκιδικής και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ, φαίνεται να είναι άλλος ένας από τους "ανθρώπους του προέδρου".

Εκείνος ανέλαβε να ερευνήσει τι πήγε στραβά στη μνημειώδη ήττα με 10-0 της Εθνικής Νέων του Τζαλακώστα... Και το πόρισμά του; Σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης της ΕΠΟ ο Βούλγαρης ζήτησε το κεφάλι του Στέλιου Πόζογλου και του Τάσου Δώνη επί πίνακι!

Μάλιστα ο Γ. Σαρρής προσπάθησε να τον προστατεύσει, για να μην περάσει στα πρακτικά αυτή του η δήλωση, αλλά να αποφασίσουν οι επόμενοι προπονητές της Νέων για την τύχη των παιδιών, αλλά ο χαλκιδικιώτης παράγοντας επέμεινε πως δεν πρέπει να κληθούν οι δυο παίκτες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λόγω ενός σπασμένου σκρίνιου κι ενός τζαμιού!

Με παρέμβαση του Μποροβήλου, γράφτηκαν στα πρακτικά τα ονόματα των δυο "υπευθύνων" του διασυρμού κατά την ΕΠΟ, γιατί ο νυν Πρόεδρος της Λίγκας δεν ήθελε να καλυφθούν παίκτες με παραβατική συμπεριφορά!

Τελικά η απόφαση ήταν να μην κληθούν στα επόμενα ματς μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος και...βλέπουμε!

Διαβάστε ακόμη...