Επιχείρηση «ανασύνταξη δυνάμεων» στον ΠΑΟΚ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ...
Πηγή: sentragoal.gr
Επιχείρηση «ανασύνταξη δυνάμεων» στον ΠΑΟΚ

Είναι λογικό μετά από την ηχηρή ήττα από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ να επιχειρείται μια προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων εν όψει και του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε χθες στους παίκτες τους και τους έκανε παρατηρήσεις όχι τόσο για την ήττα όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του δείχνει σημάδια αγωνιστικής απειθαρχίας στην ανασταλτική της λειτουργία, με αποτέλεσμα να δέχεται πολύ εύκολα πλέον γκολ που της στοιχίζουν ακριβά.

Ο Μακεδόνας τεχνικός στις δηλώσεις του στα Γιάννινα ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για την απειθαρχία των παικτών του και ίσως να αναγκαστεί να αντιμετωπίσει πιο συντηρητικά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Λιβαδειά.


Το οποίο βέβαια ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το κερδίσει ώστε να κλείσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το 2014. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και με τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό να έχει σχεδόν εξανεμιστεί οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να δείξουν ψυχικά αποθέματα και να αποδείξουν ότι μπορούν να αντέξουν την πίεση που δημιουργεί ο πρωταθλητισμός.

Ο Μακεδόνας τεχνικός για το αυριανό παιχνίδι έχει δύο επιστροφές αλλά και δύο νέες απουσίες. Ο Ραζβάν Ρατς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει όμως ο Φάνης Τζανδάρης θα είναι τιμωρημένος. Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε χθες κανονικά και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του σε αντίθεση με τους Τζιόλη, Μακ και Κατσικά που δεν θα αγωνιστούν ούτε σε αυτό το παιχνίδι.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου προστέθηκε και ο Παναγιώτης Γλύκος που έκανε χθες μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς και θα μείνει τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, που ταξίδεψε χωριστά από την υπόλοιπη αποστολή, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει αποφύγει τα χειρότερα, για παράδειγμα ένα κάταγμα στη λεκάνη και χρειάστηκε να κάνει περισσότερες χθες το απόγευμα για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε στους «Ζωσιμάδες».

Το κακό είναι ότι στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει αρκετά και σημαντικά παιχνίδια και ο Αγγελος Αναστασιάδης θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον από τους Ιτάνζ ή Γιακουμή θα δώσει φανέλα βασικού και θέση κάτω από την εστία, με τον πρώτο πάντως να έχει το προβάδισμα.

Διαβάστε ακόμη...