«Καμιά τύχη με τέτοιες εμφανίσεις»

Στην πολύ κακή εμφάνιση αλλά και στην έλλειψη δυνάμεων των παικτών του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ArenaPress ο Χάρης Μπανιώτης.
Πηγή: arenafm.gr
«Καμιά τύχη με τέτοιες εμφανίσεις»

Χαρακτηριστικά, δήλωσε μιλώντας στην «ArenaPress»: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε καμία τύχη. Αν θέλουμε να λέμε πως έχουμε στόχους, πρέπει να παρουσιαζόμαστε εντελώς διαφορετικά. Το να χάνεις είναι αναμενόμενο στο ποδόσφαιρο, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στην ιστορία αυτής της φανέλας. Είμαι πολύ απογοητευμένος και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Το έχω ξαναπεί πως θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να μείνεις στην κορυφή.

Δεν μπορεί η Ξάνθη και τα Γιάννενα να μας έχουν βάλει σύνολο 7 γκολ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και από τις τελευταίες εμφανίσεις, γιατί βλέπω τα παιδιά να μην παλεύουν όσο μπορούν. Σίγουρα υπάρχει η κούραση, αλλά για να είσαι πρώτος πρέπει να κουραστείς. Όταν είσαι πρώτος στη βαθμολογία, πρέπει να δικαιολογείς την πρωτιά σου με κάθε παιχνίδι. Άλλο να το παλέψεις και να χάσεις από μια ατυχία και άλλο η εικόνα που είδαμε στους Ζωσιμάδες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν καλύτερα απ' όλους και πιστεύω θα κάνουν ό,τι πρέπει έτσι ώστε να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...