"Ψηφίζει" ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο Λούτσο Γκονζάλες να αγωνίζεται στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ραγιάν, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον... απασχολεί το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
"Ψηφίζει" ΠΑΟΚ!

Ο σπουδαίος Αργεντινός μέσος, ο οποίος έχει στο παρελθόν φορέσει τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο και Μαρσέιγ, έχει πολύ καλές σχέσεις στο Κατάρ με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, τον Έλληνα συνεργάτη του πρώην προπονητή της ΑΕΚ και νυν της Αλ Ραγιάν, Μανόλο Χιμένεθ.

Σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο στη διάρκεια ενός γεύματος των δύο, η πρόκληση για τον Γκονζάλες ήταν να διαβάσει στα ελληνικά όλες τις ελληνικές ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει ξεχωριστή θέση την καρδιά του.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε να διαβάζει τη βαθμολογία από το τέλος της προς την αρχή της και αφού δυσκολεύτηκε πολύ στην ανάγνωση κάποιων ομάδων στα ελληνικά, προκαλώντας άφθονο γέλιο στην παρέα του, πρόφερε τελευταίο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, για τον οποίο έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο.

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου", είπε στο τέλος ο Γκονζάλες, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον "Δικέφαλο" να μετράει ακόμα έναν διάσημο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα οπαδό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να "κόλλησε" το "ασπρόμαυρο" μικρόβιο, παρακολουθώντας κάποια εντυπωσιακό βίντεο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την προσπάθεια του Λούτσο Γκονζάλες να διαβάσει στα ελληνικά τις ομάδες της Super League και την απίστευτη ατάκα του για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...