Η τελευταία πρόταση

Οι νέες βελτιωμένες προτάσεις που κατέθεσε ο Ζήσης Βρύζας στους Γιώργο Κατσικά και Φάνη Τζανδάρη είναι η τελευταία κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους δυο παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Πηγή: inpaok.com
Η τελευταία πρόταση

Οι προτάσεις ήταν αυξημένες σε σχέση με την πρώτη συζήτηση που έγινε πριν από ένα περίπου μήνα και η αύξηση οφείλεται στην επιθυμία που εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης προς τους συνεργάτες του (μετά από παρότρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη) προκειμένου να μην φύγουν από την ομάδα οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο στην Τούμπα δεν σκοπεύουν να επανέλθουν σε περίπτωση που οι δυο παίκτες δεν απαντήσουν θετικά. Αν δεν δεχθούν να υπογράψουν άμεσα νέα συμβόλαια οι συζητήσεις θα διακοπούν με υπαιτιότητα των παικτών που θα έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την καριέρα τους από το καλοκαίρι, εκτός ΠΑΟΚ.

Η προσφορά 175.000 ευρώ συν μπόνους στον Κατσικά (αυξάνεται το ποσό για κάθε επόμενο χρόνο) και η προσφορά των 60.000 ευρώ συν μπόνους (αυξάνεται το ποσό για κάθε επόμενο χρόνο) θεωρούνται μεγαλύτερες από τα ποσά που «παίζουν» στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Διαβάστε ακόμη...