Χωρίς Γλύκο και πάλι μετά από 9 περίπου μήνες!

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα λείψει αυτή την Κυριακή, αλλά και από τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Γλύκο και πάλι μετά από 9 περίπου μήνες!

Ο τραυματισμός του τον αναγκάζει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και την Κυριακή στη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από οκτώμισι μήνες θα ξεκινήσει χωρίς τον Γλύκο σε αγώνα πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακό, αλλά πραγματικό, δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Γλύκος δεν είχε λείψει από κανένα ματς πρωταθλήματος. Είχε παίξει, βασικός και αναντικατάστατος και στα 14 παιχνίδια της Super League, ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΣ. Εκεί ξεκίνησε, αλλά ο τραυματισμός του τον έθεσε εκτός μάχης και ενεργοποιεί πλέον τον Ιτάνζ. Αυτά τα λεπτά που αγωνίστηκε στα Ιωάννινα ο Ιτάνζ είναι και τα μοναδικά που έχει γράψει φέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Αστέριος Γιακουμής από την άλλη, έπαιξε απλά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σε όλα τα υπόλοιπα επίσημα ματς της σεζόν αγωνίστηκε βασικός και σε όλη την διάρκεια των 23 ματς που συμμετείχε ο Παναγιώτης Γλύκος: 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, 1 ματς Κυπέλλου και 8 αγώνες στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ ήταν και ο τελευταίος τερματοφύλακας που είχε ξεκινήσει βασικός σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ήταν 13 Απριλίου 2014, στην Τούμπα και για την 34η αγωνιστική της Super League, όταν ο νεαρός πορτιέρο έπαιξε από την αρχή στη νίκη του ΠΑΟΚ (με 3-2) επί του Λεβαδειακού. Ο Γλύκος σε εκείνο το ματς ήταν στον πάγκο...

Διαβάστε ακόμη...