Το στοίχημα του Ιτάνζ

Ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση του Ελληνικού πρωταθλήματος παρουσιάζεται στον Σαρλ Ιτάνζ μετά την ατυχία του Παναγιώτη Γλύκου.
Πηγή: inpaok.com
Το στοίχημα του Ιτάνζ

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει σίγουρα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (3 Ιανουαρίου), στον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων (7 Ιανουαρίου) και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη (10 Ιανουαρίου). Μέχρι τότε μ-σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση- ο Γλύκος δεν θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι εξελίξεις δίνουν στον Ιτάνζ την ευκαιρία μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας και αμφισβήτησης (που ο ίδιος δημιούργησε με τη στάση του) να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ακόμα κι αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ, έχει ανάγκη από καλές εμφανίσεις που θα δώσουν την ευκαιρία σε ομάδες εντός ή εκτός συνόρων να του προσφέρουν συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Αγγελος Αναστασιάδης πήρε την απόφαση να τον συμπεριλάβει σε αρκετές αποστολές. Με το ίδιο σκεπτικό ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να του εμπιστευθεί τη θέση του βασικού γκολκίπερ, ακόμα και μετά την επιστροφή του Γλύκου, εφόσον το αξίζει. Οι καλές του εμφανίσεις δεν θα ωφελήσουν μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ίδιο για τους λόγους που προαναφέρουμε.

Διαβάστε ακόμη...