"Ανάσταση" πριν τα Χριστούγεννα (video)

Βάσει των αποτελεσμάτων των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές, ο Χιου Ντάλας "έκοψε" επτά εξ αυτών πριν από έναν μήνα.
Πηγή: paok24.com
"Ανάσταση" πριν τα Χριστούγεννα (video)

Ως δια μαγείας, ο βετεράνος Σκωτσέζος ρέφερι... παύθηκε από τα καθήκοντά του λίγα 24ωρα αργότερα και σήμερα ήρθε η ώρα της ΕΠΟ, η οποία επανέφερε τέσσερις από τους επτά "κομμένους".

Ο λόγος για τον Μάριο Λαμπρόπουλο της ΕΠΣ Ηλείας ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Κέρκυρας αλλά και τον Κώστα Ιωαννίδη της ΕΠΣ Αργολίδας που ορίστηκε να "σφυρίξει" το παιχνίδι του Πανθρακικού με τη Βέροια.

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος της ΕΠΣ Κορινθίας θα είναι από την πλευρά του ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Skoda Ξάνθη και ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου θα διευθύνει το παιχνίδι της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, με το... κερασάκι στην τούρτα να αποτελεί ο ορισμός του Ηλία Σπάθα (!) ως τέταρτος διαιτητής του αγώνα μεταξύ Πλατανιά και ΟΦΗ στα Περιβόλια

Την ίδια στιγμή, η ΚΕΔ όρισε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά τον Ανδρέα Παππά της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς του τους Βασίλη Καμπούρη της ΕΠΣ Εύβοιας και τον... Νίκο Γεωργαράκο της της ΕΠΣ Αθηνών, τον κάτοικο Καμινίων και δηλωμένο οπαδό του Ολυμπιακού. Το παρακάτω βίντεο, είναι μόνο ένα δείγμα των.. ικανοτήτων του.

Τέταρτος διαιτητής στη Λιβαδειά θα είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης της ΕΠΣ Λασιθίου.

Περαστικά μας...

ΟΣΦΠ Αστέρας Τρίπολης 1-0

Διαβάστε ακόμη...