Το τετ α τετ των blue vayeros με τον Αναστασιάδη

Οι οργανωμένοι οπαδοί («Blue Vayeros») του ΠΑΣ είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον Μακεδόνα κόουτς, τον οποίο χαρακτηρίζουν «ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ» στην ιστοσελίδα τους.
Πηγή: paokweb.gr
Το τετ α τετ των blue vayeros με τον Αναστασιάδη

Αναλυτικά οι Βlue Vαyeros έγραψαν:

«Επιστροφή του Άγγελου στους Ζωσιμάδες, στον αντίπαλο πάγκο βέβαια. Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο του ΠΑΟΚ, είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κ. Βρόσγο. Προχώρησε προς τα αποδυτήρια, με αρκετή αμηχανία θα λέγαμε.

Καταχειροκροτήθηκε από όλους κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι να πάρει την θέση του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Εγκάρδια συνομιλία είχε μετά το τέλος του αγώνα, με ηγετικά στελέχη των Blue Vayeros.

Οι Blue Vayeros, δεν ξεχνούν και ξέρουν να αναγνωρίζουν....

Το είπαν και στον Άγγελο αυτό....Μάλιστα του είπαν ότι όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας είναι δημιούργημα δικό του, καθώς ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ για όλους μας. Είναι αυτός που μας έδειξε τον δρόμο.

Είναι αυτός που άνοιξε το αυλάκι και οι υπόλοιποι απλά βάζουμε το νερό μέσα πλέον. Όταν του το είπαμε αυτό με φανερή εκδήλωση μετριοφροσύνης έσκυψε το κεφάλι, μας αποχαιρέτησε και πήγε προς το λεωφορείο».

Διαβάστε ακόμη...