Έτσι έχασε τη διαφορά ο ΠΑΟΚ (vds)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε πελάγη ευτυχίας μετά την πειστική νίκη στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, αφού συν τοις άλλοις η ομάδα τους ανέβασε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς. Δεκαπέντε ημέρες αργότερα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει...
Πηγή: contra.gr
Έτσι έχασε τη διαφορά ο ΠΑΟΚ (vds)

Ο "δικέφαλος" ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ξάνθη για την αναμέτρηση των Πηγαδίων και οι οπαδοί του κατέκλυσαν την "Skoda Xanthi Arena", αλλά η ήττα με 4-2 δεν του επέτρεψε να εκτοξεύσει στους επτά βαθμούς τη διαφορά με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε "γκελάρει" μία ημέρα νωρίτερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2 στο Φάληρο).

Εν συνεχεία, κι ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα-αποκλεισμός από την Γκινγκάμπ στον 11ο όμιλο του Europa League, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έκαμψε με περισσή δυσκολία την αντίσταση της Κέρκυρας στην Τούμπα (2-1) χάρη σε γκολ του Έργκις Κάτσε στο 81ο λεπτό. Η διαφορά με τους πρωταθλητές παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς, αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχαν περάσει διά πυρός και σιδήρου από την Λιβαδειά.

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με το βαρύ 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου, καθώς ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 2-0 του Πανιωνίου και μειώσει στον ένα βαθμό τη μεταξύ τους διαφορά.

 

Διαβάστε ακόμη...