Ο Γιώργος Ορφανός στον Arena FM!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε πρώην Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός. Μίλησε για την προθυμότατα του Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει τα χρέη του ΠΑΟΚ και το πάθος που δείχνει ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» για την ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
Ο Γιώργος Ορφανός στον Arena FM!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην συνάντηση του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για τις υποθέσεις του Ηρακλή και τόνισε υπάρχει ένα 3τες πλάνο στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος του στην περίπτωση των χρεών του ΠΑΟΚ:

«Μου είχε πει ο κ. Σαββίδης να του πω την άποψη του και του είπα πως είναι μια διέξοδος. Τον απελευθερώνει για το τι να κάνει με τα χρέη. Με αυτό θα δώσει τις 88 δόσεις και θα πάει σε άλλο επίπεδο. Οι άλλες 32 δόσεις θα είναι μηνιαία χωρίς προσαύξηση. Tην μέρα που κάνεις την ρύθμισης βέβαια δίνεται και η φορολογική ενημερότητα. Έτσι όπως είναι το ποσό ρυθμισμένο χωρίς τόκους θα μπορούσε να το πληρώσει και σήμερα».

Για το αν θέλει να πληρώσει ο Σαββίδης:

«Από τη στιγμή που το έφερε στη συνέλευση για να συζητηθεί είναι φανερή η πρόθεση του να λυθεί το θέμα. Βρήκε μια λύση που δεν έχει ακριβώς αυτά που ήθελε αλλά του «λύνει» τα χέρια. Είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις. Βλέπει πως ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει και πάει σκαλοπάτι – σκαλοπάτι. Οι μεγάλες ομάδες δεν γίνονται από μήνα σε μήνα αλλά θέλουν συνέπεια. Βλέπω τον κ. Σαββίδη πως συμπεριφέρεται σαν κερκίδα. «Καίγεται» για το αποτέλεσμα και επηρεάζεται πολύ από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ».

Για την συνάντηση του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη:

«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Ο κ. Παπαθανασάκης μου είπε πως έχει δώσει μέχρι τώρα 1.500.000 ευρώ. Είχα βοηθήσει και για το Καυτανζόγλειο. Όπου μπορώ να βοηθήσω είμαι διαθέσιμος και έχω και την εμπειρία του χώρου. Τον κ. Παπαθανασάκη τον ενδιαφέρει να τελειώνει με όλες τις εκκρεμότητες και να πάρει την έγκριση από την επιτροπή. Έχει κάνει ένα 3ετες σχεδιασμό και κοιτάει και το μέλλον. Τον ενδιαφέρει ο Ηρακλής και όλη η κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η εικόνα που έχω είναι πως βάζει χρήματα με φορολογημένα και καθαρά πράγματα. Οι προϋποθέσεις φτιάχνουν μια ομάδα για τα επόμενα 3 χρόνια».

Για το θέμα της Μίκρας:

«Η Μίκρα είναι παρεπόμενο της κατάστασης του Γ.Σ σχετικά με το ΑΦΜ. Εγώ έκανα μια συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών και είπαν πως πρέπει να τελειώσουν πρώτα με την Τρόικα και να μετά θα σταδιοδρομηθεί».

Διαβάστε ακόμη...