«Ναι στον νόμο αρκεί να τον διασφαλίσει»

Την απόφαση για στροφή στο νόμο Ορφανού που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης, σχολίασε το πρώην μέλος της διοίκησης, Ανδρέας Μανδρίνος, που έχει ασχοληθεί πολύ με το θέμα από τη εποχή που βρισκόταν και ο ίδιος στα διοικητικά πράγματα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ναι στον νόμο αρκεί να τον διασφαλίσει»

«Από την στιγμή που όλες οι υποσχέσεις που παίρνει εδώ και χρόνια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις η ΠΑΕ δεν υλοποιήθηκαν στην πράξη, είναι λογικό και ρεαλιστικό να βλέπει ζεστά ο επίσημος ΠΑΟΚ την ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο μέσω της υπαγωγής στο νόμο Ορφανού. Αλλωστε, φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη δύναμη να «περάσει» από την Τρόικα διατάξεις τις οποίες μελετά», τόνισε αρχικά στη «Μ» και συνέχισε:

«Το θέμα είναι να μην χαθεί έστω αυτή η ευκαιρία με το νόμο Ορφανού γιατί τα 14 εκ. που έχει την δυνατότητα να πληρώσει μέσω αυτής ο ΠΑΟΚ, θα γίνουν 30. Πρέπει, όμως, ο επίσημος ΠΑΟΚ να διασφαλίσει, πως όταν ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία των προσφυγών θα είναι σε ισχύ ο συγκεκριμένος νόμος. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση, από τη στιγμή που από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βγαίνει ότι δεν βιάζονται να κλείσουν το θέμα μέχρι εκδικαστούν οι προσφυγές».

Τα δάνεια που έκλεισαν

Μέσα σε όλα όσα διευκρίνισε ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πανοζάχος, τονίστηκε από την πλευρά του, ότι έχει «κλείσει» η εκκρεμότητα της ΠΑΕ με δύο δάνεια από τη ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ (2,75 εκ. ευρώ) και την Μακεδονία Παλλάς ΑΕ (1,67 εκ. ευρώ).

Διαβάστε ακόμη...