Το "παλεύει"

Η δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη νέα αποστολή του ΠΑΟΚ στο Eurocup
Πηγή: paok24.com
Το "παλεύει"

Έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου του Eurocup, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε πανάξια την πρόκρισή του στους "32" της διοργάνωσης και ήδη γνωρίζει τους δύο εκ των τριών αντιπάλων του.

Έχοντας κατακτήσει χθες τη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου του Eurocup με την εκτός έδρας νίκη του επί της Μπουντούτσνοστ στην παράταση, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε πανάξια την πρόκρισή του στους "32" της διοργάνωσης και ήδη γνωρίζει τους δύο εκ των τριών αντιπάλων του.

Ο Δικέφαλος τοποθετήθηκε στον 10ο όμιλο της νέας φάσης, όπου θα αντιμετωπίσει σίγουρα τη Χίμκι και την Καντού, ενώ θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο για να μάθει και τον τρίτο αντίπαλό του.

Η Χίμκι φαντάζει πάντως το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έχοντας τερματίσει στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου με ρεκόρ 8-2 αφήνοντας πίσω της την Μπεσίκτας, ενώ η Καντού κατέλαβε την τέταρτη θέση του 1ου ομίλου, στον οποίο υπήρχαν οι Γκραν Κανάρια, Οστάνδη και Ντιζόν, με την ισπανική ομάδα να είναι μαζί με την Λοκομοτίβ Κούμπαν οι μοναδικές που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης με ρεκόρ 10-0!

Σε ότι αφορά την ομάδα που θα συμπληρώσει το "καρέ", θα είναι η έκτη του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκα, δηλαδή είτε η Λιμόζ είτε η Τσεντεβίτα από την Κροατία. Αμφότερες έχουν έως τώρα ρεκόρ 2 νίκες και 7 ήττες, με τη Λιμόζ να αγωνίζεται σήμερα στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (19:00) και τη Τσεντεβίτα αύριο στις 21:15 στην έδρα της με την Άλμπα Βερολίνου.

Σε περίπτωση που και οι δύο φτάσουν στη νίκη, τότε στην έκτη θέση θα τερματίσει η Λιμόζ και θα είναι αυτή που θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ, με τη σύνθεση του ομίλου σε κάθε περίπτωση να αφήνει ανοιχτό το σενάριο για πρόκριση του Δικεφάλου στους "16" του Eurocup.

Tα παιχνίδια ξεκινάνε στις 6 Ιανουαρίου, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να επιστρέφει από τη Σερβία στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 3 και το μυαλό όλων να βρίσκεται στον σπουδαίο ημιτελικό κυπέλλου της Δευτέρας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Παλατάκι".

Διαβάστε ακόμη...