Προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά

Στο δρόμο για την πόλη των Ιωαννίνων η αποστολή του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελάς, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «ΣΠΟΡ», με τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να προσκυνούν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.
Πηγή: inpaok.com
Προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ ενημερώθηκαν το πρωί της Τετάρτης, ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την πόλη των Ιωαννίνων θα υπάρξει μια παράκαμψη και ολιγόλεπτη στάση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελάς στις πλαγιές του Βερμίου στην Καστανιά της Βέροιας.

Ο 61χρονος προπονητής και τα μέλη της αποστολής έφτασαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο χώρο της Παναγίας Σουμελάς. Εκεί για περίπου μισή ώρα προσκύνησαν με ευλάβεια και στη συνέχεια αναχώρησαν εκ νέου με προορισμό τα Ιωάννινα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει πράξη ο Αγγελος Αναστασιάδης. Είναι κάτι που έχει επαναλάβει και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ όλοι θυμούνται πως τον Απρίλιο του 2003 είχε πάει την ομάδα του ΠΑΟΚ για προσκύνημα στο Αγιο Ορος εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος τις ημέρες του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη...