«Μπορώ ακόμα να προσφέρω!»

O Άλβες Λίνο έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη ενώ τόνισε πως έχει ακόμα να προσφέρει και ότι σύντομα θα βρει νέα ομάδα να αγωνίζεται.
Πηγή: inpaok.com
«Μπορώ ακόμα να προσφέρω!»

«Ο ΠΑΟΚ είναι για μένα μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που κερδίζει συνέχει το δικό της... μερίδιο στην Ευρώπη. Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια εκεί και κέρδισα τον σεβασμό όλων των Ελλήνων και κυρίως των φιλάθλων της ομάδας. Όμως και στην Πόρτο τα δύο χρόνια ήταν αρκετά για να ταυτιστώ με τον σύλλογο», είπε ο Λίνο και σε ερώτηση για το μέλλον της καριέρςα του τόνισε: «Είμαι χωρίς σύλλογο αυτή την στιγμή αλλά νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Για την καριέρα του στην Βραζιλία είπε: «Ειδικά στην Σάο Πάολο είχα την τύχη να παίξω με πολύ καλούς παίκτες όπως ο Κακά, Ο Λουίς Φαμπιάνιο, ο Ροζέριο Σένι και με άλλους και εξακολουθώ να έχω πολλούς φίλους εκεί. Στην Φλουμινένσε είχα έναν τραυματισμό που με εμπόδισε να προσφέρω όσα ήθελα. Στην Μπαία έκανα μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου στην Βραζιλία. Είχα έξι γκολ και πολλές ασίστ».

Σε ερώτηση για το τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας από τον Άλβες Λίνο που πλέον είναι 37 ετών ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: «Aν σήμερα μπορώ να λέω πως έχω ένα καλό βιογραφικό είναι επειδή έκανα καλά πράγματα στο παρελθόν. Είμαι 37 χρονών αλλά ακόμα μπορώ να παίξω και να προσφέρω σε οποιονδήποτε σύλλογο».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...