"Ασπρόμαυρη" τρέλα χωρίς όρια

Τα μαθήματα ΠΑΟΚ στους ζουλού μας έδωσαν την αφορμή να θυμηθούμε μεγάλες στιγμές ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας.
Πηγή: sport24.gr
"Ασπρόμαυρη" τρέλα χωρίς όρια

Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος. Τρόπος ζωής και πηγή απίστευτης έμπνευσης. Γι' αυτό τους οπαδούς του, τους συνοδεύουν ιστορίες απίστευτης τρέλας που φιάνουν από τα μαθήματα στους ζουλού μέχρι και τη χαράξη των αρχικών της ομάδας σε βουνό της Ημαθίας για να περνά το όνομα ΠΑΟΚ μέσα από δορυφόρο.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε απίθανες ιστορίες που αποδεικνύουν ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά κατοικοεδρεύει στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ από το δορυφόρο

Πριν λίγα χρόνια, μία παρέα ΠΑΟΚτσήδων σε ένα βουνό λίγο έξω από τη Νάουσα, χάραξαν τη τη λέξη "ΠΑΟΚ" και πέτυχαν να φαίνεται το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας μέσα από δορυφόρο!

Ο ΠΑΟΚ δίνει και καλλιτεχνική έμπνευση

Η τρέλα για τον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην εκφραστεί και με τραγούδια. Ακούστε την παθιασμένη ερμηνεία ενός απλού ΠΑΟΚτσή οπαδού.

Σήμα κατατεθέν ο... παπα-ΠΑΟΚ

Μπήκε στη ζωή των ΠΑΟΚτσήδων πριν μερικά χρόνια και πλέον έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τον "Δικέφαλο". Ο πατέρας Χρήστος Μήτσιος ή παπα-ΠΑΟΚ όπως ειναι ευρέως γνωστός... γινεται ένα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν πηγαίνει στο γήπεδα έξω από αυτά προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο.

Κερκίδα που... ευλογεί νιόπαντρα ζευγάρια

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν φιλοξενήσει στην κερκίδα τους (εντός και εκτός Τούμπας) ακόμη και νιόπαντρα ζευγάρια που κουβαλούν το "μικρόβιο" του ΠΑΟΚτσή. Πάρτε μία γεύση από την... ευλογία νεόνυμφων σε αγώνα του 'Δικεφάλου" στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ πριν δύο χρόνια.

 

Διαβάστε ακόμη...